Sunday, 26 February 2012

New in: shoes







Obožavam štikle! Kupovala bi ih samo da ih gledam! Prošli mjesec kupila sam tri para na sniženju u Zare, kupila bi i četvrti da me nova kolekcija nije spriječila :( Zelene sam obukla jednom u klub, a druge još čekaju svoju priliku :) 
xoxo
Karla



Friday, 24 February 2012

Trend report : proljetne jaknice




                                                                      Chanel s/s details (source :style.com)

Stiže nam proljećee,jeee!Debele zimske jakne, kaputi i krzna uskoro ce svoje mjesto ustupiti ovim zanimljivim, kratkim jaknicama  koje su vec stigle u trgovine. Nosite ih uz lepršave haljine, suknje ili obične traperice.  Napravljene od prošarane tkanine ove jaknice zanimljive su same po sebi pa ce vam upotpuniti outfit, a usput ce vas grijati u rano proljeće ili u tzv. "prijelaznom razdoblju" kad su zimske jakne dosadne i pre tople a u prozračnim proljetnim košuljicama i haljinicama je još uvijek hladno ;))
xoxox
stylissime

Thursday, 23 February 2012

First Blog Interview :)


Naš prvi blogerski intervju u Šibenskom listu :)

Tuesday, 21 February 2012

Popular print

      D&G , S/S 12            





 

Monday, 20 February 2012

DIY: All star

Ovih dana  proradila  je naša kreativna strana. Karla vam je pokazala svoju ručno izrađenu ogrlicu, a ja sam se malo poigrala sa zakovicama i preuredila svoje stare, bijele starke. Zakovice sam naručila na etsy.com(evo vam točan link: http://www.etsy.com/shop/beachheya?ref=seller_info),promjer zakovica je 8 mm, a u paketicu je 100 komada (točno toliko mi je trebalao za obje starke).Zakovice se vrlo lako stavljaju i  stvarno su čvrste. Sličice su tu pa ako su vam dosadile stare tenisice slobodno se inspirirajte :)
Kisses
A







.

Sunday, 19 February 2012

Chocofest + Valentine´s day



















<3 the most beautiful bouquet of roses in the world <3




shirt: vintage, sweater: topshop, fur: zara, bag: mango, shoes: timberland

Thursday, 16 February 2012

"boobs" necklace







Prije par tjedana htjela sam si napraviti kolar-ogrlicu sa starim bijelim perlama, no brzopleta ko inače, ocrtala sam napamet olovkom kalup. I sve je bilo u redu, zadovoljna sam bila kako je ispala... dok nisam izašla vani! Ponosna na svoj uradak pokazivala sam ga svima pa tako i prijatelju Tonku, koji me nonšalantno upitao zašto nosim ogrlicu na cice :/